Inspiratie

Inspiratie kan voor mij in kleine dingen zitten. Kijk om je heen, waar krijg je een glimlach van op je gezicht, waar krijg je een warm gevoel van. Is het een geluid in de natuur? Een lach van een dierbare? Zoek op wat in jouw omgeving je energie geeft. Een ding wat zeker is, is dat je energie krijgt van de dingen waar je blij van wordt.  

Blogs

Met mijn blogs hoop ik je te inspireren en informeren over uiteenlopende onderwerpen. Laat vooral in de reacties weten wat je er van vindt.

Ik moet je al 5 jaar missen...

Weer een mijlpaal in het bestaan van Jaye. Of eigenlijk na het bestaan van mijn lieve zoon. Op zondag 16 juni is het 5 jaar geleden dat Jaye zijn laatste adem uitblies. Precies weer op zondag, weer vaderdag. Ik kan de dag bijna nog minuut voor minuut voor de geest halen vanaf de avond ervoor. 

Lees meer »

De gift van mijn onverwachte scheiding

Er is heel wat gebeurd de afgelopen maanden. Daardoor ben ik extra dankbaar voor de processen die ik afgelopen jaren heb mogen doorlopen. De gesprekken die ik heb gevoerd en de liefde die ik heb mogen ontvangen van dierbaren maar ook voor voorbijgangers. Het gaf me de veiligheid om steeds dieper naar mijn kern te gaan. Daar pluk ik nu de vruchten van. 

Lees meer »

Dankbaar en trots: liefZIJN coaching bestaat 1 jaar

Wow… wat is de tijd voorbij gevlogen. 12.12.2022 schreef ik liefZIJN coaching in bij de Kamer van Koophandel. Om die dag te verankeren in mijn systeem vierde ik de inschrijving met mijn mams bij de Nieuw Westert in Egmond. Ik kan het gevoel nu direct terughalen. En iedere keer als ik daar kom, ben ik trots en voel ik de energie in mij bruisen. Wat een feest om elke dag bezig te zijn met het in hun kracht zetten van mensen en het verspreiden van liefde! 

Lees meer »

Wat heb ik losgelaten door Human Design

Als 2|4 Manifestor Generator heb ik tijd nodig gehad om me terug te trekken. Tijd om naar binnen te keren, letterlijk en figuurlijk. Dat gebeurde heel natuurlijk omdat ik bewust niet meer in oude overlevingspatronen wilde stappen. 

Lees meer »

Peilmoment van een verjaardag

Ik zeg regelmatig dat de tijd snel voorbij gaat. En bij wie niet… Een verjaardag is echt zo’n peilmoment. Nog een paar dagen en dan ben ik geen 40 meer maar komt er alweer een jaartje bij. Hét moment om terug te kijken, bij het nu stil te staan en vooruit te blikken. 

Lees meer »

Wat brengen levensvragen jou?

Als je jezelf levensvragen stelt, dwing je jezelf om even stil te staan. Te reflecteren en te kijken waar je staat en waar je naar toe wilt. Wat is echt belangrijk voor je en hoe kun je je leven anders inrichten?

Lees meer »

Op vakantie in jezelf

De temperatuur van de afgelopen tijd brengt me in vakantiestemming. De bestemming voor deze zomer staat nog niet vast. Eén ding weet ik wel zeker. Ik heb behoefte aan ontspanning en plezier. Mijzelf opladen na een hectische tijd. 

Lees meer »

Tip: zet regelmatig muziek op van de tijd in je leven dat je je het beste voelde. Geniet, leef je uit en laat je gaan! Het kan heel bevrijdend zijn.

Geleide meditaties

Pak een momentje voor jezelf en laat je meevoeren door mijn geleide meditaties. Zoek een lekker plekje uit waar je comfortabel kunt zitten of liggen. Voor een intensere beleving raad ik het gebruik van oortjes aan. Beluister de meditatie regelmatig voor een optimaal resultaat. 

Leef lief

liefde en heling

Puur jij

verbinden met je kern

Leef je potentieel

groei, kracht en bestemming

De kracht van dankbaarheid

Het voelen van dankbaarheid brengt je in contact met je hart, vermindert stress en verdiept je slaap. Schrijf minimaal 3 weken elke dag voor het slapen 3 dingen op waar je die dag dankbaar voor bent.

 

Dit kan van alles zijn, zoals:

  • iets dat je hebt bereikt waar je trots op bent (kan iets kleins zijn)
  • iets van je persoonlijkheid / uiterlijk waar je blij mee bent
  • iets wat je de toekomstige versie van jezelf wilt vertellen
  • wie heeft je met wat geïnspireerd

Activeer je bewustzijn 

  • Haal 5x heel bewust adem, voel hoe je adem door je lichaam beweegt
  • Ga buiten stil staan en neem alles waar met je zintuigen: geur, geluid, gevoel
  • Geef iemand een compliment en voel de warmte die het brengt in je hart
  • Noteer alles wat je aandacht trekt en verbaas je over je eigen observatievermogen
  • Doe een dagelijkse automatische handeling eens heel bewust van begin tot eind: voel, geniet en ben in het nu

Voel meer energie

Hoe neem jij energie tot je? Waar krijg je energie van? Maar ook waar loop je op leeg? 

 

Breng je omgeving in kaart door per omgeving aan te geven welke energie geeft en welke energie neemt. Hoe kun je zorgen dat je je vaker in een energie gevende omgeving bevindt? 

 

Jij beïnvloedt je omgeving. Wat als jij andere energie uitzendt? Door met een open vizier met compassie de omgeving in te stappen, zul je merken dat je een andere sfeer ervaart. Test het uit en kijk wat het je brengt.

Opdrachten

Met opdrachten op diverse vlakken nodig ik je uit om te verdiepen, te reflecteren en buiten je comfortzone te voelen. Kijk met welke opdracht je resoneert en ga lekker aan de slag. Heb je hulp nodig, een luisterend oor of wil je dat ik je begeleid? Neem contact met me op.

liefZIJN tips, inspiratie & inzichten

liefZIJN tips, inspiratie & inzichten februari 2024

2024 is al even onderweg. Een heel nieuw jaar met nieuwe kansen. Hoe maak je van 2024 jouw jaar? Heb je al doelen gesteld voor dit jaar? Misschien heb je al een visionboard gemaakt? Door het liefZIJN levenswiel in te vullen, krijg je inzicht welke onderdelen in je leven dit jaar de aandacht mogen krijgen. Van daaruit kun je doelen stellen.  

Lees meer »

liefZIJN tips, inspiratie & inzichten november 2023

Het is november 2023 en we zitten midden in de herfst. De tijd om dingen los te laten, net als de bomen haar bladeren los laat. Je unieke Human Design laat je zien wat bij je hoort en wat je los mag laten. 15 november heb ik een gratis webinar gegeven over wat Human Design is en wat het voor jou kan betekenen. De volgende is gepland op 18 januari 2024. Ben je er bij? Meld je aan om je plekje veilig te stellen. Als je je geboortedatum, -tijd en -plaats doorgeeft, stuur ik je vooraf je unieke Human Design grafiek en type.

Lees meer »

liefZIJN nieuwsbrief september 2023

De vakantie is voorbij. Alles is weer in het gareel en nu? Misschien loopt je tegen oude patronen aan of heb je het gevoel dat je geleefd wordt. Human Design geeft mij veel inzichten in het doorbreken van patronen, dingen loslaten die niet bij mij horen en laat mijn energie weer stromen. 

Lees meer »

liefZIJN nieuwsbrief maart 2023

Word jij ook zo blij als het zonnetje schijnt? De warmte die het brengt en de wereld ziet er veel stralender uit. Voel jij de zon IN jou? Het is zo heerlijk als je stralende, warme energie door je heen voelt stromen. Energie in jezelf maar ook tussen jou en een ander.

Lees meer »

liefZIJN nieuwsbrief januari 2023

Een nieuw jaar. Een nieuwe bladzijde die je kan inkleuren zoals jij dat wilt. Wat wil je dat 2023 jou gaat brengen? Waar ga je je aandacht op richten? Want waar je je aandacht op richt groeit. In deze nieuwsbrief neem ik je mee in waar je nu staat en hoe je kan visualiseren en sturen waar je aan het einde van dit jaar staat. En hoe je contact kan maken met je ideale toekomst met Quantum Hypnose. Nieuwsgierig geworden?  

Lees meer »

liefZIJN nieuwsbrief december 2022

Een week geleden was de officiële start van liefZIJN coaching. Vol trots kan ik zeggen dat ik ondernemer ben en mijn zielsmissie volg om jou in je kracht te zetten en liefde te verspreiden. Eén van de manieren is met de liefZIJN nieuwsbrief. Dit is de eerste met daarin mijn reis naar liefZIJN. En ook opdrachten en overdenkingen om je te verbinden met je kern. Doe je mee? 

Lees meer »

Gratis inzicht

Meld je aan voor regelmatig een dosis tips, inspiratie en inzichten  en ontvang gratis het liefZIJN levenswiel. Zo krijg je inzicht in hoe jij je huidige leven beoordeelt.