liefZIJN tips, inspiratie & inzichten voorjaar 2024

Gepubliceerd op 25 april 2024 om 11:11

Hallo mooi mens,

 

Het is voorjaar. Een prachtige en inspirerende tijd in het jaar. De natuur komt tot bloei. Het is ook jouw tijd om te groeien, bloeien en stralen. In mijn blog leg ik uit dat een groeiproces zich ook kan voordoen in heftige en onzekere tijd. Ik neem je mee in de afgelopen maanden van mijn leven nu ik onverwachts in scheiding lig. En de briljante tip die ik kreeg en een redding blijkt in vele situaties.

 

Het voorjaar is bij uitstek ook de tijd om jezelf te voeden met liefdevolle energie. Start je dag met een affirmatie, verhoog je hartsfrequentie of haal meer energie uit je omgeving. Liefdevol naar jezelf kijken kan door de inzichten van je persoonlijke Human Design. In samenwerking met leefstijlcoach Marcia van Reijen hebben we net de 26-delige podcastreeks Leefstijl volgens Human Design afgerond.

 

Tot slot: heb je al een moederdag kado? Na de mooie reacties van vorig jaar ook dit jaar weer een moederdag actie. Geef je moeder haar persoonlijke Human Design kado. 

 

Veel leesplezier!

Lieve groet, Angelique

Het is lente: groei, bloei en straal! 

De gift van mijn onverwachte scheiding

Er is heel wat gebeurd de afgelopen maanden. Daardoor ben ik extra dankbaar voor de processen die ik afgelopen jaren heb mogen doorlopen. De gesprekken die ik heb gevoerd en de liefde die ik heb mogen ontvangen van dierbaren maar ook van voorbijgangers. Het gaf me de veiligheid om steeds dieper naar mijn kern te gaan. Daar pluk ik nu de vruchten van. 

 

Huh scheiden?

Nadat ik een app kreeg dat mijn man wilde scheiden, kwam ik terecht in een situatie die ik niet had zien aankomen. Net mijn eigen praktijkruimte. De uitdaging van opgroeiende en puberende kinderen. Het huishouden. Familie en vrienden. Ik beschouwde mijn relatie als stabiel. Natuurlijk was er wat op aan te merken, we hebben jarenlang in de overlevingsmodus gezeten: 5 zwangerschappen, heftige ziekteprocessen van 3 kinderen en het overlijden van onze zoon. In onze 18 jaar samen hebben we al heel wat doorstaan. Maar dit had ik niet zien aankomen. 

Hoe kun jij je voeden door je omgeving?

Voel meer energie

Hoe neem jij energie tot je? Waar krijg je energie van? Maar ook waar loop je op leeg? 

 

Breng je omgeving in kaart door per omgeving aan te geven welke energie geeft en welke energie neemt. Hoe kun je zorgen dat je je vaker in een energie gevende omgeving bevindt? 

 

Jij beïnvloedt je omgeving. Wat als jij andere energie uitzendt? Door met een open vizier met compassie de omgeving in te stappen, zul je merken dat je een andere sfeer ervaart. 

 

Test het uit en kijk wat het je brengt.

Begin de dag met deze zinnen overtuigend te voelen en zeggen. Dit kan kijkend in je eigen ogen in de spiegel of met je ogen gesloten. Adem 3x diep in en uit. 

'ik groei, bloei en straal'

en

'ik sta open
om te ontvangen'

Met een affirmatie beïnvloed je jezelf met een positieve, versterkende gedachte om zo de dag krachtig, liefdevol en optimistisch te beginnen.

 

Je kunt de affirmatie ook als mantra uitspreken. Zing het, maak het melodieus en tover een glimlach op je gezicht.

 

Voor een optimaal resultaat herhaal je de affirmatie meerdere keren per dag.

Verhoog je hartsfrequentie

Hoe doe je dat, vraag je je misschien af. Het begint met naar binnen keren. Zoek een plek waar je even niet gestoord wordt en start onderstaande audio. 

 

Met een verhoogde hartsfrequentie:

  • straal je 
  • trek je mensen aan die wat voor je kunnen betekenen
  • komen toevalligheden op je pad
  • ben je minder vatbaar voor negativiteit

audio: verhoog je hartsfrequentie

Geef je moeder haar unieke Human Design kado!

Moederdag actie

Hoe kan je moeder de interactie met haar omgeving op een positieve manier beïnvloeden? Hoe ze de energie het beste voor haar kan laten werken? Wat haar doel in je leven is? Dat staat in haar Human Design. Een prachtig kado voor moederdag. 

 

Wil je je moeder haar persoonlijke Human Design kado geven? Vul jouw contactgegevens en de geboortegegevens van je moeder in en ik neem contact met je op.

 

Weet je de geboortegegevens van je moeder niet? Geen probleem. Dan geef je haar de moederdag actie kadobon. Ze kan dan haar geboortegegevens na moederdag doorgeven of opvragen bij de gemeente. 

De actieprijs loopt tot 1 juni 2024

Liefdevol naar jezelf kijken door Human Design

Heb jij dat ook? Je wilt je leefstijl aanpassen. Je ziet wat er beter of anders kan. Je hebt genoeg kennis en wilskracht en start vol goede moed. Toch kom je steeds in dezelfde situatie terecht. De frustratie neemt toe en de teleurstelling in jezelf wordt groter. Waarom kan ik het niet volhouden?

Wat als de verandering gemakkelijker vol te houden is? 

Je bent zeker niet de enige die moeite heeft met het volhouden van een nieuwe leefstijl. Als de leefstijl verandering past bij wie je werkelijk bent, is deze gemakkelijker vol te houden.

Je Human Design geeft duidelijkheid

Op basis van je geboortetijd en -plaats word je persoonlijke Human Design bepaald. Daarin staat een schat aan informatie waardoor je je leefstijl helemaal persoonlijk kan maken. Hoe werkt jouw verteringssysteem? Welke omgeving is voedend voor jou? Gaat jouw systeem beter op structuur of juist go-with-the-flow? Is één soort sport volgens een vast schema passend voor jou of werkt het beter om verschillende dingen te doen die passen bij je interesse op dat moment? Allerlei vragen waar je persoonlijke Human Design antwoord op geeft.

LvHD podcast

Ik vind podcast een heel fijn medium om informatie te vergaren en zo ontstond het idee om een LvHD podcast serie te maken. Op 2 januari 2024 startte onze podcast Leefstijl volgens Human Design (LvHD). Jouw balans, jouw gezondheid, jouw unieke ZIJN en inmiddels staan alle 26 afleveringen van de serie online.

 

In de podcast serie bespreken we de combinatie van leefstijl met Human Design. Welke leefstijl past bij jou unieke Human Design en welke elementen hebben hier invloed op? 

 

Niet voor iedereen werkt een gestructureerd eetpatroon volgens de schijf van vijf met een vast sportpatroon. Er zijn bijvoorbeeld 6 verschillende verteringssystemen volgens Human Design die elk op te delen zijn in 2 subgroepen. En zo zijn er nog tal van elementen waardoor jij je leefstijl kan aanpassen volgens je persoonlijke Human Design. Deze bespreken we in onze podcast serie op YouTube en Spotify. 

Bekijk hieronder de eerste aflevering

Alle LvHD podcastafleveringen staan online!

Wil je meer weten over liefZIJN, over wat ik voor je kan betekenen of over mij?
Kijk op liefZIJNcoaching.nl.

Gratis liefZIJN levenswiel

Wil je vaker de liefZIJN tips, inspiratie en inzichten ontvangen? Meld je aan en ontvang gratis het liefZIJN levenswiel. Zo krijg je inzicht in hoe jij je huidige leven beoordeelt. 

Afmelden

Wil je de liefZIJN tips, inspiratie en inzichten niet meer ontvangen? Meld je af via onderstaand formulier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.