Wat is je grootste droom?

Gepubliceerd op 8 september 2023 om 12:12

Een vraag die je daarna meteen mag stellen: wat weerhoud je nu daarvan?  

 

Waar ligt jouw focus?

Neem een moment om naar binnen te kijken. Eerlijk en met compassie. Op welke manier saboteer jij je grootste droom? Wat kun jij veranderen om de focus te leggen op je grootste droom? 

 

Hoe doe je dat?

Door je te verbinden met je droom op hartsniveau. Als je iets met je hart wil, je stuurt je wens het universum in en je verbindt je meerdere keren per dag met je droom. Dan kan het universum niet anders dat dit te laten gebeuren. 

Dat is makkelijk denk je misschien… Het is wel belangrijk dat het een echte hartenwens is en dat je je belemmerende overtuigingen aanpakt. Hier kun je meerdere technieken voor gebruiken die worden toegepast in Quantum Hypnose. Denk aan een innerlijke reis naar je hartenwens of onderzoek naar waarom je je droom saboteert.

Verbinden met je droom

Een manier om je te verbinden met je droom is het te omschrijven als een affirmatie. Je kunt ook een visionboard maken. Maak een vel met teksten en plaatjes die voor jou passen bij deze droom en hang het vel op een plek waar je regelmatig komt of zet deze als achtergrond op je telefoon. 

 

Lukt het manifesteren niet?

Jouw Human Design geeft aan welke manier van manifesteren bij jou past. Human Design is de blauwdruk van jouw ziel. Wil je hier meer over weten? Neem contact met me op of snuffel op de pagina over Human Design.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.