Peilmoment van een verjaardag

Gepubliceerd op 7 september 2023 om 11:22

Ik zeg regelmatig dat de tijd snel voorbij gaat. En bij wie niet… Een verjaardag is echt zo’n peilmoment. Nog een paar dagen en dan ben ik geen 40 meer maar komt er alweer een jaartje bij. Hét moment om terug te kijken, bij het nu stil te staan en vooruit te blikken. 

Terugkijken en stilstaan bij het nu

Trots kijk ik terug naar welke stappen ik afgelopen jaar gemaakt heb. Nooit gedacht dat ik nu vanuit mijn eigen praktijkruimte mijn missie leef: mensen in hun kracht zet en liefde verspreid. 

 

Ontwikkelfase

Een jaar geleden zat ik nog in de opleiding Quantum Hypnose en begon ik Human Design echt in de vingers te krijgen. Fijne bijkomstigheid van de opleiding Quantum Hypnose was dat ik naast het leren en het opruimen van trauma’s en kindstukken, veel ideeën kreeg over mijn toekomst. liefZIJN coaching begon zich meer en meer te ontvouwen en de mogelijkheden voor het platform Help, mijn kind gaat dood / liefSAAM dienden zich aan.  

'Het ging toch nog niet zo goed met me als dat ik wilde'

Confrontatie met mezelf

De energie die beschikbaar was door het leven naar mijn unieke Human Design werd versterkt door alle ideeën. Toch was ik ook waakzaam. Ik zat nog in het staartje van mijn burn-out en merkte dat ik vooral energie had voor de dingen waar mijn lichaam duidelijk ‘ja’ op zei. Alle dingen waar ik niet direct energie voor beschikbaar had, bleven liggen en werden daardoor alleen maar groter. 

 

Heel confronterend dat het nog niet zo goed met me ging als dat ik wilde en dacht dat het ging. In het begin van mijn burn-out was het één grote woestijn waarbij ik niet eens een richting zag. Nu was ik in een stuk terechtgekomen waarbij ik of net boven water zwom of kopje onder ging.         

'Mijn hernieuwde energie door het leven van mijn Human Design werd versterkt door alle ideeën'

Mijn missies

Deze week ben ik begonnen vanuit mijn nieuwe praktijkruimte. En wat voelt dat heerlijk! Dankbaar dat ik mensen mag begeleiden die zich geleefd, gestresst, uitgeblust voelen of zoekend zijn om zich weer te verbinden met hun ware krachtige zelf. Om blokkades, beschermingsmechanismen en trauma's op te ruimen. Zodat ze met liefde, vertrouwen en zelfzekerheid in balans komen en hun ware ik voelen. Hun passie en doel in het leven vinden om hun potentieel te kunnen leven. 

 

Ook ben ik volop bezig om mijn boek te schrijven (Help, mijn kind gaat dood). Het boek vormt de basis voor het platform dat ik aan het ontwikkelen ben. Daarbij is mijn missie om kinderen een stem te geven die niet kunnen communiceren zodat ze gehoord, gezien en gewaardeerd worden juist omdat ze zo puur zijn. Wij mogen zoveel van hun leren.

'Het is een feest om mijn missies werkelijkheid te zien worden'

Vooruitblik

Als ik een jaar vooruitblik, kan ik alleen maar glimlachen en stralen. Het is een feest om mijn missies werkelijkheid te zien worden. Het voelt nu nog een beetje als stilte voor de storm. Kom maar op… ik ben er klaar voor!

'Stralend het komende jaar tegemoet'

Hoe kijk jij terug op afgelopen jaar? Sta je weleens stil bij het nu? Hoe ziet je leven een jaar vanaf nu eruit? Ik ben er graag voor je om te luisteren, te reflecteren, inzichten te geven en te inspireren. Neem contact met me op over hoe we dat vorm kunnen geven.

Lieve groet, Angelique

Wil je meer? Op mijn inspiratiepagina staan blogs, meditaties, tips en (test en ervaar) opdrachten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.