Over mij

Mijn naam is Angelique Vlaar. Mijn missie is om mensen in hun kracht te zetten en liefde te verspreiden. Terug naar wie je echt bent. Ik ga graag in gesprek en pas meerdere technieken toe om je inzichten en bewustwording te geven. Zodat je blokkades,  beschermingsmechanismen en trauma's op kan ruimen. Met liefde, vertrouwen en zelfzekerheid in balans komt om je ware ik te voelen. Je passie en doel in het leven te vinden om je potentieel te kunnen leven. Oftewel de energie weer te laten stromen om het leven te omarmen.

 

Mijn pad

Na meerdere woonplaatsen (Amsterdam, Scheveningen, Delft en Spanje) ben ik met mijn drie dochters nu woonachtig in mijn geboortehuis in Hoogwoud. Het is een voorrecht om elke dag wakker te worden op de plek waar ik het levenslicht zag. De plek die mij de rust heeft gegeven om mijzelf weer te vinden en in mijn kracht te komen om het leven weer stralend tegemoet te gaan.

Dankbare pijnlijke lessen

Het leven heeft vele uitdagingen voor mij gehad en er zullen er vast nog vele volgen. Ook al zijn de lessen soms intens en pijnlijk, ben ik dankbaar voor wat het leven voor mij in petto heeft. Het leven is mooi en ik probeer er zo veel mogelijk van te genieten. 

 

Jaye is mijn inspiratiebron. Mijn zoon die 4,5 jaar bij ons mocht zijn. Hij verspreidde liefde zonder controle over zijn stem, ogen of ledematen.  

liefSAAM

De tijd met Jaye heeft mij geïnspireerd een boek te schrijven: 'Help, mijn kind gaat dood'. Het boek gaat onderdeel zijn van het platform liefSAAM waar ik mijn ervaring deel en hopelijk anderen inspireer, ontlast en vrij laat voelen om even gewoon ouder en kind te zijn. Het gevoel van samen in liefde. Dit platform is in ontwikkeling. Momenteel ben ik bezig met het boek en de vorming van het platform. Wordt vervolgd...

Mijn kernwaarden: in liefde, echt en harmonie

Energie stroomt weer

Na mijn burnout is mijn energie letterlijk weer gaan stromen toen ik in aanraking kwam met Human Design. Het heeft mij zoveel inzichten gegeven en was de doorstart van mijn persoonlijke ontwikkeling. Nu is de tijd om mijn zielsmissie te volgen: 'anderen helpen verbinding te maken en zich in harmonie te voelen door de gebeurtenissen uit mijn verleden te integreren om een verhelderend beeld te geven op het heden'. Ben jij benieuwd wat jouw Human Design is? Hoe jij de energie het beste voor je kan laten werken? En wat jouw doel hier op aarde is? 

'Maak verbinding met je kern en voel je in harmonie'

De reis naar liefZIJN

Na jarenlang grenzen over te zijn gegaan op werk, vijf zwangerschappen, de intensieve zorg en het overlijden van mijn zoon was ik leeg en uitgeblust. Het verbaasde niemand dat ik in een burnout terecht kwam. Het was meer het wachten op wanneer. Toch kan ik niet anders zeggen dan dat ik dankbaar ben dat het is gebeurd. Het heeft me op dit pad gebracht. Ik ben weer in verbinding gekomen met mijn kern. 

Contact

Nieuwsgierig? Ik krijg energie van nieuwe ontmoetingen. Bel, app of mail me. Je kunt ook het formulier invullen, dan neem ik contact met jou op.