Dankbaar en trots: liefZIJN coaching bestaat 1 jaar

Gepubliceerd op 12 december 2023 om 12:00

Wow… wat is de tijd voorbij gevlogen. 12.12.2022 schreef ik liefZIJN coaching in bij de Kamer van Koophandel. Om die dag te verankeren in mijn systeem vierde ik de inschrijving met mijn mams bij de Nieuw Westert in Egmond. Ik kan het gevoel nu direct terughalen. En iedere keer als ik daar kom, ben ik trots en voel ik de energie in mij bruisen. Wat een feest om elke dag bezig te zijn met het in hun kracht zetten van mensen en het verspreiden van liefde! 

 

1 jaar later / praktijkruimte

Nu een jaar later schrijf ik deze blog vanuit mijn praktijk in gezondheidscentrum De Kerk in Spierdijk. Een ruimte die ik met liefde heb ingericht en waar de energie heel prettig is. Het voelt als een veilige haven voor mij en mijn klanten. De basis waaruit ik werk. Zoveel mooie ontmoetingen hebben hier plaatsgevonden.

'vertrouwen blijkt de sleutel'

Uitdagingen

Natuurlijk gaat mijn leven als startende ondernemer niet alleen over rozen. Ik laat me af en toe verleiden door mijn hoofd. Dan komen de angsten om de hoek kijken of mensen me wel kunnen vinden en ik genoeg klanten heb om op eigen benen te staan. Of wat ik de zeer ervaren coach voor inzichten kan geven als nieuwkomer. 

Verbinden en vertrouwen

Vertrouwen blijkt de sleutel. Door te verbinden met mijn hart en met mijn kracht, voel ik wat ik moet doen. Dat vertrouwen is sterk gegroeid in de afgelopen jaren en ik weet dat ik daar van op aan kan. Een heerlijk gevoel!

KvK Alkmaar 12.12.2022

'speciaal woord van dank'

Dankbaar

Ik ben dankbaar voor een ieder die heeft bijgedragen aan liefZIJN coaching! In het bijzonder mijn ouders die altijd liefdevol voor mij klaarstaan. Mijn vader met adviezen op zakelijk gebied en als ik met mijn moeder ben/bel, vallen mijn ideeën altijd op z'n plek en bruist het. Ook een speciaal woord van dank voor het team van Startwijzer. Voor het helpen opzetten van liefZIJN coaching, praktische tips, dichtbij mijn ware idee laten blijven, meedenken en mijn missie verspreiden onder de medewerkers en klanten. 

 

Op naar alle mooie ontmoetingen in jaar 2 van liefZIJN coaching.

 

Lieve groet, 

Angelique

'ik kijk uit naar alle mooie ontmoetingen in jaar 2 van liefZIJN coaching'

Wil je meer? Op mijn inspiratiepagina staan blogs, meditaties, tips en (test en ervaar) opdrachten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.