liefZIJN nieuwsbrief zomer 2023

Gepubliceerd op 16 juli 2023 om 16:07

Hallo mooi mens,

De zomer is in volle gang. Heb je al vakantieplannen? Ik heb een interessante bestemming voor je: je binnenwereld. Ga je mee op vakantie in jezelf?

 

De vakantietijd is een uitgelezen moment om levensvragen te overdenken. In mijn blog: 'Wat brengen levensvragen jou?' vind je een aantal voorbeeld vragen, een stappenplan en lees je met welke levensvraag ik aan de slag ga deze zomer.  

 

Jezelf levensvragen stellen en op vakantie gaan in jezelf, nodigen je uit om verbinding te maken met je kern. Ik heb daar een heel mooi coachingstraject voor: puur jij. Dit traject verbind je met de liefde en kracht die in jou zit, zodat de energie stroomt naar de dingen waar je van gaat stralen. 

 

Veel leesplezier en een hele fijne zomer!

Lieve groet, Angelique

Welke levensvraag overdenk jij deze zomer?

Wat brengen levensvragen jou?

Concreet antwoord krijgen op levensvragen is bijna onmogelijk. Toch blijven we ze vragen. Waarom?

 

Levensvragen helpen om meer betekenis en voldoening uit je leven te halen. Door stil te staan bij de dingen die je belangrijk vindt of juist niet, kun je keuzes maken. Je keuzes fungeren als richtingaanwijzer en bepalen je koers. Zo kun je binnen de mogelijkheden die je hebt, keuzes maken die passen bij het leven dat je wilt.  

 

Levensvraag voorbeelden

  • Wat heb ik nodig voor innerlijk geluk?
  • Welke dingen doe ik omdat anderen dat van mij verwachten of om er bij te horen?

Verbinden met je kern

Wil je in je pure kracht staan? Wil je weten wie je echt bent? Verbind je met je kern. Het geeft inzicht en rust. Je voelt je liefde en kracht en je energie gaat weer stromen. Je neemt de regie van je leven weer in eigen hand. Puur jij.

Puur jij 

verbinding met je kern

3 maanden

reflectie en bewustwording

transformatie en implementatie

verduurzaming

opdrachten voor zelfinzicht

mijn volledige aandacht en steun

ik sta 100% achter je

5 sessies van +/- 90 minuten

investering € 650,-

Affirmatie van de maand

Begin de dag met deze zin overtuigend te voelen en zeggen:

'ik voel liefde en kracht vanuit mijn kern'

Met een affirmatie beïnvloed je jezelf met een positieve, versterkende gedachte om zo de dag krachtig, liefdevol en optimistisch te beginnen.

Op vakantie in jezelf

De temperatuur van de afgelopen tijd brengt me in vakantiestemming. De bestemming voor deze zomer staat nog niet vast. Eén ding weet ik wel zeker. Ik heb behoefte aan ontspanning en plezier. Mijzelf opladen na een hectische tijd. 

 

Daar is geen speciale vakantiebestemming voor nodig. Ik moet juist naar binnen keren. De rust en ontspanning in mezelf vinden. De verbinding opzoeken met mijn ware zelf. Dat neemt geen ruimte in je koffer, maar maakt de vakantie een stuk plezieriger. 

Ga je ook op vakantie in jezelf?

verbind, ontspan en straal

Wil je meer weten over liefZIJN, over wat ik voor je kan betekenen of over mij?
Kijk op liefZIJNcoaching.nl.

Gratis liefZIJN levenswiel

Wil je vaker de liefZIJN nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan voor de maandelijkse dosis inspiratie en ontvang gratis het liefZIJN levenswiel. Zo krijg je inzicht in hoe jij je huidige leven beoordeelt. 

Afmelden

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld je af via onderstaand formulier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.