liefZIJN nieuwsbrief januari 2023

Gepubliceerd op 26 januari 2023 om 22:33

Hallo mooi mens,

Een nieuw jaar. Een nieuwe bladzijde die je kan inkleuren zoals jij dat wilt. Wat wil je dat 2023 jou gaat brengen? Waar ga je je aandacht op richten? Want waar je je aandacht op richt groeit. In deze nieuwsbrief neem ik je mee in waar je nu staat en hoe je kan visualiseren en sturen waar je aan het einde van dit jaar staat. En hoe je contact kan maken met je ideale toekomst met Quantum Hypnose. Nieuwsgierig geworden?  

Lieve groet, Angelique

 'Je kunt gedachten overal brengen, ook naar jouw ideale toekomst.'

Je hebt jouw toekomst in eigen hand

Als je dagen door blijven rommelen, krijg je meer van hetzelfde. Wat zou je willen en wat ga je eraan doen om daar te komen? Alleen al elke dag je aandacht er op richten, betekent een verschuiving in de energie. Laat staan als je door affirmaties en visualisaties er nog meer kracht bij zet. Jij hebt jouw toekomst in eigen hand!

Maak je vision board 2023

Geef jouw visie, wensen en doelen voor 2023 visueel weer op een vision board. Dit kan op de ouderwetse manier; door lekker te knippen en scheuren in magazines en alle knipsels daarna op een blad te plakken of digitaal via bijv. Canva.

 

Hang je vision board op, liefst op een plek waar je vaak bent. Of zet hem als screensaver op je telefoon. 

 

Verbind je en spreek je affirmaties hardop uit. Door het gelijk worden van de frequenties verschuift de energie naar jouw gewenste toekomst. 

Affirmatie van de maand

Begin de dag met deze zin overtuigend te voelen en zeggen:

'ik kan alles wat ik wil'

Met een affirmatie beïnvloed je jezelf met een positieve, versterkende gedachte om zo de dag krachtig, liefdevol en optimistisch te beginnen.

Jump naar je droomtoekomst

Verbind je nu met je ideale toekomst. Alles wat jij wilt, is er al. Je hoeft je er alleen maar op af te stemmen. Maar hoe?

 

Met de Quantum Hypnose groep sessie stap je in jouw meest authentieke en krachtigste vorm. Om contact te maken met de toekomst die je voor ogen hebt. En die toekomst heden te laten worden.

 

Wil jij het ook meemaken? Meld je nu aan voor de groep sessie. Er is plaats voor maximaal 10 personen per avond en vindt doorgang bij minimaal 4 personen. 

vrijdag 10 februari 2023

inloop 19.15 uur

19.30 - 21.30 uur

investering NU € 20,23 p.p.

(normaal € 68,- p.p.)

'Hoe wil jij straks terugkijken op 2023?'

Wil je vaker de liefZIJN nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan voor de maandelijkse dosis inspiratie en ontvang gratis het liefZIJN levenswiel. Zo krijg je inzicht in hoe jij je huidige leven beoordeelt. 

Wil je meer weten over liefZIJN, over wat ik voor je kan betekenen of over mij? Kijk op liefZIJNcoaching.nl.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.