liefZIJN nieuwsbrief december 2022

Gepubliceerd op 19 december 2022 om 19:20

Hallo mooi mens,

Een week geleden was de officiële start van liefZIJN coaching. Vol trots kan ik zeggen dat ik ondernemer ben en mijn zielsmissie volg om jou in je kracht te zetten en liefde te verspreiden. Eén van de manieren is met de liefZIJN nieuwsbrief. Dit is de eerste met daarin mijn reis naar liefZIJN. En ook opdrachten en overdenkingen om je te verbinden met je kern. Doe je mee? 

Lieve groet, Angelique

'Maak 2023 jouw jaar!'

De reis naar liefZIJN

Na jarenlang grenzen over te zijn gegaan op werk, vijf zwangerschappen, de intensieve zorg en het overlijden van mijn zoon was ik leeg en uitgeblust. Het verbaasde niemand dat ik in een burnout terecht kwam. Het was meer het wachten op wanneer.

 

Toch kan ik niet anders zeggen dan dat ik dankbaar ben dat het is gebeurd. Het heeft me op dit pad gebracht. Ik ben weer in verbinding gekomen met mijn kern en heb mijn missie gevonden.

Liever 1 jaar terug of 1 jaar vooruit?

affirmatie van de maand

Begin de dag met deze zin overtuigend te voelen en zeggen:

Ik houd van mijzelf en heb lief

 

Met een affirmatie beïnvloed je jezelf met een positieve, versterkende gedachte om zo de dag krachtig, liefdevol en optimistisch te beginnen.

herprogrammeer overtuigingen

Wil je 2023 krachtig beginnen? Alle oude negatieve overtuigingen loslaten en in 2022 laten? Nieuwe inspirerende helpende overtuigingen programmeren?

 

Kom vrijdag 13 januari 2023 naar de oud & nieuw avond waar je overtuigingen worden geherprogrammeerd om liefdevol naar jezelf en anderen te kijken en krachtig 2023 in te gaan.  

de kracht van dankbaarheid

Het voelen van dankbaarheid brengt je in contact met je hart, vermindert stress en verdiept je slaap. Schrijf minimaal 3 weken elke dag voor het slapen 3 dingen op waar je die dag dankbaar voor bent.

 

Dit kan van alles zijn, zoals:

  • iets dat je hebt bereikt waar je trots op bent (kan iets kleins zijn)
  • iets van je persoonlijkheid / uiterlijk waar je blij mee bent
  • iets wat je de toekomstige versie van jezelf wilt vertellen
  • wie heeft je met wat geïnspireerd

'Vergroot je veerkracht met dankbaarheid'

Wil je vaker de liefZIJN nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan voor de maandelijkse dosis inspiratie en ontvang gratis het liefZIJN levenswiel. Zo krijg je inzicht in hoe jij je huidige leven beoordeelt. 

Wil je meer weten over liefZIJN, over wat ik voor je kan betekenen of over mij? Kijk op liefZIJNcoaching.nl.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.