Human Design

Heb jij dat ook?

Dat je je afvraagt: Wie ben ik nu eigenlijk echt? Door de jaren heen pas je je aan je omgeving aan en doe je wat er van je verwacht wordt. Je hebt het gevoel dat je niet helemaal jezelf mag zijn. Of je ziet alles wat er niet goed is, wat anders en beter kan en waar jij je aan stoort. 

 

Je komt altijd weer in dezelfde situaties terecht zoals te laat komen of woorden die zomaar zegt waar je anderen mee raakt. Of je trekt steeds mensen aan die je kwetsen. Of voel je allemaal dingen in jou, zoals dat de emoties van anderen je erg raken of maak je dingen niet af. Wat het ook is, dit heeft een enorme impact op je leven. 

 

De teleurstelling in jezelf wordt steeds groter. Je raakt gefrustreerd dat je nog niet bent waar je wil zijn. Je bouwt een muurtje om jezelf heen ter bescherming. Dit proces wordt een onderdeel van jezelf en vaak heb je het zelf niet eens door. Je raakt steeds verder weg van wie je werkelijk bent. 

'Ontdek wat bij je hoort en wat je los mag laten om meer jezelf te zijn'

Terug naar je pure zelf

Maar hoe kom je weer bij jouw kern? Naar wie je echt bent? Hoe ga jij weer stralen? Human Design is een hulpmiddel die je jouw blauwdruk geeft van jezelf op basis van je geboortetijd en -plaats. Een schat aan informatie over wie jij bent en wat je thema’s en blokkades in jouw leven zijn. Ook vind je je kwaliteiten terug in je design en hoe je het beste beslissingen kunt nemen. Er zitten zoveel lagen in het systeem dat je het niet zomaar beheerst. Het is belangrijk om het Human Design experiment aan te gaan. Stel jezelf open en leer werken met je design. Dan zul je merken dat het leven veel makkelijker gaat en komen dingen die goed voor je zijn op je pad. Wil jij dit ook? Ik neem je graag mee in de wereld van jouw unieke Human Design. 

'Laat je gaven en talenten stromen zodat iedereen en vooral jijzelf ervan kan genieten'

Feest der herkenning

Iedere keer is het een kado om een Human Design te bespreken. Vaak is het een feest der herkenning. Het is daarom aan te bevelen om de basis of verdieping met een bekende te doen. Is het de eerste keer dat je in aanraking komt met Human Design en wil je kennismaken? Dan is de inspiratie groep een mooie opstap. Deze groep is ook ideaal voor verdere verdieping met gelijkgestemden. 

 

Met al het verworven zelfinzicht kun je experimenteren om meer jezelf te worden. Meer groei, meer liefde, meer acceptatie, meer rust, meer geluk, meer vrijheid dus meer jou!

Je krijgt inzicht hoe jij functioneert en wat authentiek is voor jou. Welk gevoel je aangeeft dat je iets doet, dat niet bij je kern past. De omgang met je omgeving. Hoe jij het beste beslissingen kan nemen. En welke persoonlijkheid je bewust en onbewust hebt.

 

Hoe kan jouw energie weer stromen? Als je leeft volgens je Human Design (je strategie en innerlijke raadgever), ontvouwt zich jouw bestemming voor dit leven. Die staat ook in je Human Design.

 

Kortom: het fundament en de essentie van jouw Human Design.

Human Design basis rapport

persoonlijk rapport

+/- 30 pagina's 

in pdf

investering € 45,-

BTW niet van toepassing

Je krijgt inzicht hoe jij functioneert en wat authentiek is voor jou. Welk gevoel je aangeeft dat je iets doet, dat niet bij je kern past. De omgang met je omgeving. Hoe jij het beste beslissingen kan nemen. En welke persoonlijkheid je bewust en onbewust hebt.

 

Hoe kan jouw energie weer stromen? Als je leeft volgens je Human Design (je strategie en innerlijke raadgever), ontvouwt zich jouw bestemming voor dit leven. Die staat ook in je Human Design.

 

Kortom: het fundament en de essentie van jouw Human Design.

Human Design basis consult 

persoonlijk rapport

persoonlijke toelichting 

+/- 90 minuten

live of online

investering € 150,-

BTW niet van toepassing

2 of meer personen

investering € 100,- p.p.

BTW niet van toepassing

Er zitten veel lagen in Human Design. Na de basis kun je verder verdiepen in je Human Design. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bijvoorbeeld verdiepen op het gebied van liefde, intimiteit en relaties. Of fysieke gezondheid, voeding en omgeving. Of je werk, functie en rol.

 

Hoe ben je geconditioneerd en verder af komen te staan van je ware zelf? Hoe laat jij je afleiden en wat zijn je valkuilen? Welke aangeboren kwaliteiten en talenten heb je? Zowel onbewust als bewust. En hoe kun je deze inzetten zodat de energie stroomt en jij gaat stralen.

Human Design verdieping

persoonlijk rapport

persoonlijke toelichting

+/- 60 minuten

live of online

investering € 100,-

BTW niet van toepassing

2 of meer personen

investering € 75,- p.p.

BTW niet van toepassing

Wil je dat Human Design ten volste benutten en je leven een positieve wending geven? Met het Human Design transformatie traject kies je ervoor om de inzichten van jouw unieke Human Design te integreren in je leven. Hierdoor wordt het leven gemakkelijker, komen dingen op je pad die goed voor je zijn en kun je beter omgaan met uitdagingen.

 

Het Human Design transformatie traject is opgebouwd uit de basis van Human Design en een verdieping in de richting die jij wilt.

 

Leren wat bij je hoort, voor je werkt en ontdekken wat je los mag laten zodat je meer jezelf kan zijn. Laat me je begeleiden tijdens jou Human Design experiment en je leven gaat transformeren naar wie je in essentie bent en wat je hier op aarde komt doen.

Human Design transformatie traject

persoonlijk rapport

persoonlijke toelichting en begeleiding

3 sessies van 60 minuten

live of online

investering € 300,-

BTW niet van toepassing

Wat hoort bij je en wat mag je loslaten om meer jezelf te zijn? Human Design geeft inzichten op vele vlakken en nodigt je uit om het experiment aan te gaan om meer jezelf te mogen zijn. 

 

Wat is Human Design en wat kan het voor jou betekenen? Ontdek het tijdens het gratis Human Design webinar. Meld je aan om je plekje veilig te stellen.

 

Wil je vooraf je persoonlijke Human Design grafiek en type wilt ontvangen? Vermeld je geboortedatum, -tijd en -plaats bij de aanmelding.

Human Design webinar

'Leer hoe Human Design je leven kan veranderen'

eigen Human Design grafiek

 

maandag 8 juli 2024

19.00 - 20.30 uur

online

gratis

Ontstaan Human Design

Human Design is ontstaan tussen 1987 en 1989 en ontwikkeld door Alan Krakower (1948 - 2011). Hij noemt zich sindsdien Ra Uru Hu. Je kunt Human Design zien als een samensmelting van de grootste esoterische systemen en moderne wetenschap. Zo vind je onder andere elementen terug van de Hindoe Chakraleer, Chinese I’Ching, Tree of Life van de Kaballa, astrologie maar ook van moderne ontwikkelingen in vakgebieden als de quantum fysica en biochemie. 

“The Human Design System is not a belief system. It doesn't require that you believe in anything, or that you believe in me. It is not stories or philosophy. It is a concrete map to the nature of being - a logical way we can see ourselves. Just the simple mechanics is enough to make a vast difference in somebody's life.” 

Ra Uru Hu | Founder of The Human Design System

De ontdekking door Ra Uru Hu

De ontdekking van Human Design in 1987 was mysterieus. Ra Uru Hu had een bijzondere ervaring, die gevolgd werd door een ontmoeting met ‘de stem’. Een intelligentie die veel groter was dan alles wat hij ooit in zijn leven had meegemaakt. De ontmoeting met de stem duurde 8 dagen en nachten. In deze periode kreeg Ra Uru Hu de informatie over wat nu bekend staat als Human Design. De daaropvolgende 25 jaar van zijn leven besteedde hij aan het ontwikkelen en onderwijzen van Human Design over de hele wereld.

'Jij bent precies op het juiste moment en plaats geboren. In dit lichaam met deze gaven, kwaliteiten en uitdagingen.

Sinds je geboorte is er veel gebeurd. Dit heeft effect op hoe je leven nu is.'

Ben je nieuwsgierig geworden?

Wil jij weten hoe jij de interactie met je omgeving op een positieve manier kan beïnvloeden? Hoe je de energie het beste voor je kan laten werken? Wat jouw doel in je leven is? 

 

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op om een afspraak te maken.

Human Design aanvraagformulier

Reactie plaatsen

Reacties

Linda van ' Veen
2 maanden geleden

Na een webinar ben ik geïnteresseerd geraakt in Human Design. Ik was zelf al een tijdje bezig met het onderzoeken van mijn design. Omdat het veelomvattend is en ik er zelf niet meer goed uitkwam heb ik een rapport over mijn unieke design laten maken door Angelique. Daaropvolgend heb ik een persoonlijke toelichting van Angelique gekregen. Er zijn veel kwartjes gevallen. Angelique is een warm persoon waarbij je je gelijk op je gemak voelt en daarbij zeer invoelend en kan jouw unieke design goed uitleggen. Dankjewel Angelique voor de eye-openers en de fijne ervaring. Het heeft mij veel gebracht op het gebied van zelfkennis.

Sarah
7 maanden geleden

Als je jezelf beter wilt leren kennen en wilt ontdekken wat jou zo bijzonder maakt, is Human Design het antwoord dat je zoekt. Het voelde alsof Angelique me al jaren kende en iedereen uit mijn omgeving had gesproken. Ieder onderdeel was raak. Ik heb het rapport na onze afspraak nog eens rustig doorgelezen en alles gemarkeerd dat belangrijk is, bijna alsof ik een lesboek over mezelf aan het doornemen was. Wat een speciale ervaring!

Nelleke
7 maanden geleden

Na het volgen van een inspirerende workshop van Angelique heb ik een Basis rapport besteld, niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn man en kind. Het levert mooie inzichten en gesprekken op en daardoor een handvat om elkaar beter te leren begrijpen. Het rapport biedt inzichten en inspiratie om je ambities in kaart te brengen. Angelique kan de materie goed uitleggen en is spot on in haar analyse. Een echte aanrader!