liefZIJN tips, inspiratie & inzichten februari 2024

Gepubliceerd op 8 februari 2024 om 18:00

Hallo mooi mens,

2024 is al even onderweg. Een heel nieuw jaar met nieuwe kansen. Hoe maak je van 2024 jouw jaar? Heb je al doelen gesteld voor dit jaar? Misschien heb je al een visionboard gemaakt? Door het liefZIJN levenswiel in te vullen, krijg je inzicht welke onderdelen in je leven dit jaar de aandacht mogen krijgen. Van daaruit kun je doelen stellen.  

Hoe kun je een leefstijlverandering gemakkelijker volhouden? In het Leefstijl volgens Human Design traject word je leefstijl op maat gemaakt passend bij je Human Design. Een andere mooie manier om je te verbinden met de ik die je graag wilt zijn, is een Quantum Hypnose sprong 1 jaar vooruit. Meld je aan en ontmoet jouw IK 1 jaar vooruit.

Veel leesplezier!

Lieve groet, Angelique

Een leefstijl verandering gemakkelijker volhouden?

Leefstijl volgens Human Design

Heb jij dat ook? Je wilt je leefstijl aanpassen. Je ziet wat er beter of anders kan. Je hebt genoeg kennis en wilskracht en start vol goede moed. Toch kom je steeds in dezelfde situatie terecht. De frustratie neemt toe en de teleurstelling in jezelf wordt groter. Waarom kan ik het niet volhouden?

Wat als de verandering gemakkelijker vol te houden is? 

Je bent zeker niet de enige die moeite heeft met het volhouden van een nieuwe leefstijl. Als de leefstijl verandering past bij wie je werkelijk bent, is deze gemakkelijker vol te houden.

LvHD traject

Voel je dat dit het moment is om door te pakken om een leefstijl verandering aan te gaan die past bij wie je werkelijk bent en je gemakkelijker kunt volhouden?

 

In het LvHD traject word je 5 maanden uitgebreid begeleid door Marcia van Reijen, gewichtsconsulente en leefstijlcoach van Balans in Zigt. 

 

liefZIJN coaching verzorgd het Human Design onderdeel van het traject. Je persoonlijke LvHD rapport en het Human Design consult waarin ik je persoonlijke Human Design met je doorneem. 

inhoud LvHD traject

- intake, start consult en 5 consulten Balans in Zigt*

- persoonlijk LvHD rapport (+/- 30 pagina's)

- persoonlijk Human Design consult (60 minuten)

- voeding-, beweeg en leefstijl adviezen*

- recepten en tips*

* worden verzorgd door Marcia van Reijen van Balans in Zigt

5 maanden

live of online

investering €450,-

Hoe wil je straks terugkijken op 2024?

Hoe maak ik van 2024 mijn jaar?

Dit jaar ben ik anders van start gegaan dan afgelopen jaren. Nog weer een stapje praktischer. Wat wil ik halen uit 2024? Hoe maak ik 2024 mijn jaar? 

 

Beginnen met inspiratie tijdens het Kukuru weekend ‘ontwerp je eigen 2024’ en het 2 daagse seminar van Rutney Sluis ‘maak 2024 jouw jaar’. Heerlijk om af te tasten waar ik mee resoneer. De tijd nemen om volle focus op mijzelf te leggen. 2024 wordt mijn jaar!

 

Balans opmaken

Uiteraard moet eerst de balans worden opgemaakt. Welke doelen had ik eigenlijk voor 2023 en wat is daarvan terechtgekomen. Eerlijk? Ik heb ze laten versloffen. Meegegaan in de waan van de dag. Dat ga ik dit jaar anders doen! Daar heb ik mijn maatregelen al voor getroffen. Elke maand een reflectie belafspraak ingepland. Een goede stok achter de deur.

Begin de dag met deze zin overtuigend te voelen en zeggen:

'ik focus me op mijn doel en
sta open om liefdevol
te ontvangen'

Met een affirmatie beïnvloed je jezelf met een positieve, versterkende gedachte om zo de dag krachtig, liefdevol en optimistisch te beginnen.

 

Je kunt de affirmatie ook als mantra uitspreken. Zing het, maak het melodieus en tover een glimlach op je gezicht.

 

Voor een optimaal resultaat herhaal je de affirmatie meerdere keren per dag.

Maak een Quantum sprong 1 jaar vooruit

Verbind je met jezelf 1 jaar vooruit. Alles wat jij wilt, is er al. Je hoeft je er alleen maar op af te stemmen. Maar hoe?

 

Met de Quantum Hypnose groep sessie stap je in jouw meest authentieke en krachtigste vorm een jaar vooruit en ervaar je hoe je dan bent, voor een aantrekkelijk tarief. Ontdek:

☆ wie jij over 1 jaar bent
☆ wat jij hebt bereikt
☆ hoe jij je dan voelt
☆ hoe jij je kleed, praat en gedraagt
☆ welke stappen je hebt gezet
☆ wat je hebt losgelaten

 

Wil jij het ook meemaken? Meld je snel aan want de plaatsen zijn beperkt. Er is plaats voor maximaal 10 personen en vindt doorgang bij minimaal 4 personen. 

vrijdag 22 maart 2024

inloop 9.45 uur

10.00 - 12.00 uur

investering € 50,- p.p.

Kun je ontvangen?

Hoe maak je een visionboard?

De directe vertaling van vision board is visie bord. Oftewel, een bord met jouw visie erop. Wat is voor jou een droomjaar? Wat doe je, waar ben je, hoe woon of leef je, met wie ben je: waar wil je staan het eind van het jaar?

 

Met het vision board maak je jouw visie, wensen en doelen visueel. Je gaat ze vorm geven, kleur geven, een beeld geven aan hoe het er in jouw leven uit kan gaan zien. Dit kan op de ouderwetse manier door lekker te knippen en te scheuren in magazines om daarna alle knipsels op een blad te plakken of digitaal via bijvoorbeeld Canva.

 

Je mag ongegeneerd, zonder beperkingen, dromen over jouw droomjaar en een vertaling hiervan in beelden op een stuk papier plakken. Liefst op een groot papier van minimaal A3 formaat. Liever nog groter dus.  Of digitaal zodat je 'm als screensaver kan gebruiken. 

 

Gebruik ook affirmaties, inspirerende quotes en gedachten. Kies woorden en plaatjes die je inspireren en je goed doen voelen. Woorden als liefde, plezier, doorzettingsvermogen, kracht, moed, vertrouwen. 

De kracht van een visionboard

De volgende stap die je dan zet, is je verbinden met deze beelden en met de gevoelens die deze beelden bij je oproepen. Hang je vision board op een plek waar je vaak komt gedurende de dag. En waar je ook even stil kan staan om al helemaal “in” je gedroomde toekomst te gaan zitten. Waardoor je ruimte schept en creëert om deze beelden daadwerkelijk in je leven te laten komen. 

 

Weten hoe het exact werkt is niet echt belangrijk om resultaat te krijgen. Het gaat erom dat je een boodschap naar het universum, en daarmee ook naar je kern, uitzendt. Je zendt hiermee een trilling uit, een bepaalde frequentie. En dit trekt het gelijke aan. En dus je gedroomde toekomst.

 

Krijg je dan altijd precies dát wat je wenst? Nee. Het is belangrijk dat het gaat in de flow van het universum en dat het ten goede komt aan jouw proces en ontwikkeling. En niet te vergeten: kun je het ècht ontvangen? Vind jij het jezelf wel waard? 

De kracht van een visionboard

Wil je meer weten over liefZIJN, over wat ik voor je kan betekenen of over mij?
Kijk op liefZIJNcoaching.nl.

Gratis liefZIJN levenswiel

Wil je vaker de liefZIJN tips, inspiratie en inzichten ontvangen? Meld je aan en ontvang gratis het liefZIJN levenswiel. Zo krijg je inzicht in hoe jij je huidige leven beoordeelt. 

Afmelden

Wil je de liefZIJN tips, inspiratie en inzichten niet meer ontvangen? Meld je af via onderstaand formulier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.