Wat heb ik losgelaten door Human Design

Gepubliceerd op 14 november 2023 om 10:00

Als 2|4 Manifestor Generator heb ik tijd nodig gehad om me terug te trekken. Tijd om naar binnen te keren, letterlijk en figuurlijk. Dat gebeurde heel natuurlijk omdat ik bewust niet meer in oude overlevingspatronen wilde stappen. 

Destructieve patronen

De 2e lijn in mijn profiel verklaarde me waarom ik die terugtrekkende beweging had gemaakt. En de zogenaamde onvermoeibare energie van mij als Manifesting Generator bevestigde dat ik op wilskracht mijn oude patronen wel weer kon oppakken maar dat die destructief zouden zijn. Dat voelde ik zo duidelijk en Human Design gaf me daarin een bevestiging. Ik kan mijn gevoel vertrouwen.

 

Stromende, immens krachtige levensenergie

Loslaten wat niet bij mij hoort om het weer te laten stromen. En wat ging het stromen. Ongelooflijk wat een stuwende kracht ik voelde en nog voel als ik in lijn ben met mijn ware zelf. Mijn unieke pakket aan eigenschappen gebruik en anderen de ruimte geef om daarbij hun unieke bijdrage te mogen leveren.

'Door bewust te worden dat ik in valkuilen trapte, kon ik loslaten'

Valkuilen

Bewustwording van het trappen in de valkuilen van mijn open centra zorgde ervoor dat ik gerichter los kon laten. Ik legde mezelf altijd druk op die er helemaal niet hoeft te zijn. De valkuil van mijn open wortel centrum. 

 

Of het doen alsof het wel wist of snapte wat iemand bedoelde. Ik kwam erachter dat een verdiepende vraag stellen een veel effectievere route is, voor mij en voor de ander. Ik hoef niet alles te weten. Juist iemand de ruimte geven om meer uit te leggen, geeft de ander het gevoel gezien en gehoord te worden. De valkuil van mijn open ajna centrum heeft mij dat inzicht gebracht. 

'Op dit moment is de valkuil van mijn open emotie centrum is mijn grootste uitdaging'

Grootste uitdaging op dit moment

Op dit moment zorgt mijn open emotie centrum voor de grootste uitdaging. Ik irriteer me vooral aan mijn conflictmijdende gedrag. Dat ik mijn waarheid niet altijd durf te spreken om de confrontatie uit de weg te gaan. De bewustwording op dit vlak heeft me al heel veel gebracht. Maar met name bij dierbaren val ik snel terug in dit patroon. 

'De uitdagingen van het leven, nodigen je uit te verdiepen'

Uitdaging = uitnodiging

De inzichten en bewustwording zijn heel fijn, maar we zijn nooit uitgeleerd. Het leven blijft ons uitdagingen geven. Die zie ik als uitnodiging om te mogen verdiepen. Hoe ervaar jij de uitdagingen van het leven? 

 

Fijne dag vandaag!

 

Lieve groet, 

Angelique

 

P.S. Wil je weten wat jij los mag laten volgens jou unieke Human Design? Vraag een Human Design transformatie traject aan. Ik begeleid je graag.  

Wil je meer? Op mijn inspiratiepagina staan blogs, meditaties, tips en (test en ervaar) opdrachten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.