liefZIJN nieuwsbrief september 2023

Gepubliceerd op 8 september 2023 om 12:21

Hallo mooi mens,

De vakantie is voorbij. Alles is weer in het gareel en nu? Misschien loopt je tegen oude patronen aan of heb je het gevoel dat je geleefd wordt. Human Design geeft mij veel inzichten in het doorbreken van patronen, dingen loslaten die niet bij mij horen en laat mijn energie weer stromen. 

 

Benieuwd hoe Human Design jou leven kan veranderen? Ik nodig je graag uit voor mijn gratis Human Design webinar waarin je leert hoe Human Design ook jou leven kan veranderen. 

 

Dat sluit mooi aan op de opdracht van deze maand. Wat is je grootste droom en wat weerhoud je nu daarvan? Vaak saboteren wij onszelf. De vraag is waarom? Wat mag er voor jou op dit moment aangepakt worden om je droom te kunnen leven?

 

Aan de foto hierboven kun je het zien; ik ben trots op mijn nieuwe praktijkruimte. Alle belemmerende overtuigingen en sabotagemechanisme heb ik losgelaten en nu mag ik mensen in hun kracht zetten en liefde verspreiden op deze inspirerende plek. De affirmatie van de maand heeft ook zeker bijgedragen aan deze verandering.

 

Tot slot mijn blog over het peilmoment van een verjaardag. Ik ben bijna jarig en dan kijk ik terug, sta stil bij het nu en blik ik vooruit. Het was een bewogen jaar die in het teken stond van transformatie. 

 

Veel leesplezier!

Lieve groet, Angelique

Leef je unieke Human Design en ervaar de verandering

gratis webinar

Leer hoe Human Design
je leven kan veranderen

Wat is Human Design en wat kan het voor jou betekenen? Dat ontdek je tijdens de gratis Human Design webinar.
M
eld je aan.

maandag 2 oktober 2023 van 19.00 tot 20.30 uur

online

Wat is je grootste droom? En wat weerhoud je nu daarvan?

Wat is je grootste droom?

Een vraag die je daarna meteen mag stellen: wat weerhoud je nu daarvan?  

 

Neem een moment om naar binnen te kijken. Eerlijk en met compassie. Op welke manier saboteer jij je grootste droom? Wat kun jij veranderen om de focus te leggen op je grootste droom? 

 

Hoe doe je dat? 

Affirmatie van de maand

Begin de dag met deze zin overtuigend te voelen en zeggen:

'ik leef mijn droom'

Met een affirmatie beïnvloed je jezelf met een positieve, versterkende gedachte om zo de dag krachtig, liefdevol en optimistisch te beginnen.

Peilmoment van een verjaardag

Ik zeg regelmatig dat de tijd snel voorbij gaat. En bij wie niet… Een verjaardag is echt zo’n peilmoment. Nog een paar dagen en dan ben ik geen 40 meer maar komt er alweer een jaartje bij. Hét moment om terug te kijken, bij het nu stil te staan en vooruit te blikken. 

 

Terugkijken en stilstaan bij het nu

Trots kijk ik terug naar welke stappen ik afgelopen jaar gemaakt heb. Ik zat nog in het staartje van mijn burn-out en merkte dat ik vooral energie had voor de dingen waar mijn lichaam duidelijk ‘ja’ op zei. En nu? Nu zit ik in mijn nieuwe praktijkruimte mijn missie te leven en ben ik dankbaar. 

 

Vooruitblik

Als ik een jaar vooruitblik, kan ik alleen maar glimlachen en stralen. Het is een feest om mijn missies werkelijkheid te zien worden. Het voelt nu nog een beetje als stilte voor de storm. Kom maar op… ik ben er klaar voor!

Wil je meer weten over liefZIJN, over wat ik voor je kan betekenen of over mij?
Kijk op liefZIJNcoaching.nl.

Gratis liefZIJN levenswiel

Wil je vaker de liefZIJN nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan voor de maandelijkse dosis inspiratie en ontvang gratis het liefZIJN levenswiel. Zo krijg je inzicht in hoe jij je huidige leven beoordeelt. 

Afmelden

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld je af via onderstaand formulier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.