liefZIJN nieuwsbrief maart 2023

Gepubliceerd op 14 maart 2023 om 20:23

Hallo mooi mens,

Word jij ook zo blij als het zonnetje schijnt? De warmte die het brengt en de wereld ziet er veel stralender uit. Voel jij de zon IN jou? Het is zo heerlijk als je stralende, warme energie door je heen voelt stromen. Energie in jezelf maar ook tussen jou en een ander.

 

Wat als er een systeem bestaat, die je laat zien hoe jouw energie van nature stroomt en wat je gaven, kwaliteiten en uitdagingen zijn? Kan het echt zo simpel zijn? Ja! Human Design geeft je een schat aan informatie. Nieuwsgierig geworden?   

Lieve groet, Angelique

'Jij bent precies op het juiste moment en plaats geboren. In dit lichaam met deze gaven, kwaliteiten en uitdagingen.

Sinds je geboorte is er veel gebeurd. Dat heeft effect op hoe je leven nu is.'

Human Design trok mij uit mijn burn out

Een burn out, het lijkt bijna wel een mode woord. Als je niet te druk bent of een burn out hebt, doe je niet mee in deze maatschappij. Complete onzin natuurlijk maar helaas voelen veel mensen het wel zo. Ik heb mijn burn out aan zien komen en hem omarmt, voor zover dat kan. 

Ontdek jouw innerlijke kompas

Wil je kennismaken met Human Design, heb je jouw Human Design grafiek er weer eens bij gepakt en/of wil je je verder verdiepen met een groep gelijkgestemden?

 

Op de inspiratie avond duiken we in de wereld van Human Design. Elkaar inspireren en met en van elkaar leren. In de opmerkingen kun je aangeven of je een specifiek interessegebied hebt. 

 

De eerstvolgende inspiratie avond is vrijdag 24 maart 2023 van 19.30 tot 22.00 uur. Er is plaats voor maximaal 10 personen en vindt doorgang bij minimaal 4 personen.  

eigen Human Design grafiek

groepsbespreking

vrijdag 24 maart 2023

19.30 - 22.00 uur

investering € 37,50 p.p.

Affirmatie van de maand

Begin de dag met deze zin overtuigend te voelen en zeggen:

'ik ben uniek en volg mijn innerlijke kompas'

Met een affirmatie beïnvloed je jezelf met een positieve, versterkende gedachte om zo de dag krachtig, liefdevol en optimistisch te beginnen.

Voel meer energie

Hoe neem jij energie tot je? Waar krijg je energie van? Maar ook waar loop je op leeg? 

 

Breng je omgeving in kaart door per omgeving aan te geven welke energie geeft en welke energie neemt. Hoe kun je zorgen dat je je vaker in een energie gevende omgeving bevindt? 

 

Jij beïnvloedt je omgeving. Wat als jij andere energie uitzendt? Door met een open vizier met compassie de omgeving in te stappen, zul je merken dat je een andere sfeer ervaart.

 

Test het uit en kijk wat het je brengt.

 'Test en ervaar: wat verandert er als je met open vizier met compassie een omgeving instapt?'

Wil je vaker de liefZIJN nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan voor de maandelijkse dosis inspiratie en ontvang gratis het liefZIJN levenswiel. Zo krijg je inzicht in hoe jij je huidige leven beoordeelt. 

Wil je meer weten over liefZIJN, over wat ik voor je kan betekenen of over mij? Kijk op liefZIJNcoaching.nl.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.