Wat kan ik voor je betekenen?

Ben jij op zoek naar antwoorden? Antwoorden op de grote vragen in het leven zoals: wie ben ik echt en wat kom ik op aarde doen?

 

Of juist de kwesties van elke dag: waarom reageer ik zo heftig op een situatie of persoon? Waarom ben ik zo moe en voel ik me leeg? Waarom word ik zo geleefd? Alle antwoorden wachten geduldig in jou tot jij verbinding maakt. Ik help je graag om bij deze antwoorden te komen en neem je mee op ontdekkingstocht in jezelf.

Antwoorden in je onderbewuste

In je onderbewuste liggen alle antwoorden, herinneringen en innerlijke wijsheid. En je kunt daar heel gemakkelijk bij. Ik heb technieken geleerd om in contact te komen met je onderbewuste. Je gaat in een diepe ontspanning oftewel trance waardoor je onderbewuste je scènes laat zien met een boodschap of zelfs via jouw stem kan praten. Zodat je jezelf of via mij vragen kan stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt met de beste versie van jezelf in contact komen die alle uitdagingen in je leven al overwonnen heeft en jou kan helpen, begeleiden of je de kwaliteiten geven om je uitdagingen aan te gaan. 

Hoe ik werk

Neem de tijd om te focussen op jezelf zodat je liefdevoller, krachtiger en meer jezelf kunt zijn: thuis, op werk, bij vrienden en familie. Ik pas technieken toe om je inzichten te geven. Zo groei je, maak je keuzes en gaat je energie stromen. Dit zet jij allemaal zelf in gang. Ik begeleid je op je pad; jij zit aan het stuur. Mensen omschrijven mij als toegankelijk, inlevend, oordeelloos, doortastend en inspirerend. Mijn missie is om jou in je kracht te zetten en liefde te verspreiden.  

 

Ik geloof in ieders unieke kwaliteiten, zelfs als jij ze nog niet ziet. Ik vraag door zodat jij bij de kern komt. Ik maak gebruik van mijn eigen levenservaring en technieken uit Transformatief Coachen, Quantum Hypnosis Connection Technique (QCHT) en Human Design. Ook oefeningen, visualisaties en geleide meditaties helpen je om inzicht te krijgen. 

'Door te vertrouwen op mijn kern, kwamen er dingen op mijn pad waarvan ik niet durfde te dromen.'

Transformatie model liefZIJN

Coaching bij liefZIJN

Wil jij gecoacht worden om je liefde en kracht weer te vinden en je te verbinden met je kern? Liefde voor jezelf en voor alles om je heen. Dat kan zijn (her)vinden van zelfvertrouwen, eigenwaarde of zelfliefde, het opruimen van negatieve overtuigingen, beschermingsmechanismen of trauma's en/of het vinden van je bestemming, wat kom ik hier op aarde doen? Je kracht en kwaliteiten inzetten om je volle potentieel te leven. Dit kan in de vorm van 1 op 1 sessies of een groepssessie. Of gewoon als klankbord met liefdevolle aandacht. 

1 op 1 aan de slag

Als je 1 op 1 met me gaat werken, stellen we samen een doel. Vaak is dit doel een richting. Het pad en de eindbestemming vinden we onderweg. Er zijn drie trajecten: leef lief (liefde en heling), puur jij (verbinding met je kern) en leef je potentieel (groei, kracht en bestemming). 

liefde en heling

Waar loop je tegen aan? Wat belemmert jou? Wil je je liefde weer voelen? Meer rust, zelfvertrouwen en balans. Leef lief. 

Leef lief

liefde en heling

6 weken

 

reflectie en bewustwording

verdieping en heling

nieuwe programmeringen

opdrachten voor zelfinzicht

mijn volledige aandacht en steun

ik sta 100% achter je

3 sessies van +/- 90 minuten

investering € 400,-

BTW niet van toepassing

verbinden met je kern

Wil je in je pure kracht staan? Wil je weten wie je echt bent? Verbind je met je kern. Het geeft inzicht en rust. Je voelt je liefde en kracht en je energie gaat weer stromen. Je neemt de regie van je leven weer in eigen hand. Puur jij.

Puur jij

verbinding met je kern

3 maanden

 

reflectie en bewustwording

transformatie en implementatie

verduurzaming

opdrachten voor zelfinzicht

mijn volledige aandacht en steun

ik sta 100% achter je

5 sessies van +/- 90 minuten

investering € 650,-

BTW niet van toepassing

groei, kracht en bestemming

Ben je op zoek naar inzichten om de toekomst te creëren van jouw dromen? Je krachtige zelf te zijn voor een liefdevol leven met gratie, genot en gemak? 

 

Duik dieper in je belemmerende overtuigingen, blokkades en sabotage mechanismen zodat je maximaal open staat voor het creëren van je droomleven. Ontdek jouw kracht. Leef je potentieel.

Leef je potentieel

groei, kracht en bestemming

6 maanden

 

reflectie en bewustwording

transformatie en implementatie

manifestatie en missie

verduurzaming

opdrachten voor zelfinzicht

mijn volledige aandacht en steun

ik sta 100% achter je

10 sessies van +/- 90 minuten

investering € 1250,-

BTW niet van toepassing

Aanmelden

We onderzoeken in de eerste sessie wat jij nodig hebt, waar jij aan wilt werken en of onze energie klikt. Jij bepaalt of de energie goed voor je voelt en je met mij wil werken. En ik kijk of ik geschikt ben om je te helpen of verwijs je eventueel door. Klikt het en ga je er voor? Dan kijken we welk coachtraject passend is en stellen we een doel. Deze eerste sessie geldt dan als eerste van het traject.

Groepsactiviteiten

Bijeenkomen in een groep heeft meerdere voordelen. Het werkt versterkend, inspirerend en (h)erkennend. De gezamenlijke energie geeft een extra dimensie. Het kan een groep van bekenden zijn maar ook onbekenden. Stel je open en ga ontdekken wat het jou brengt.

loslaten in liefde

Wil je je vrijer voelen? Dingen loslaten die voor jou geen dienst meer doen? Kom dan karma loslaten. Drs. Roy Martina heeft karmaburning ontwikkeld: een vorm van geleide meditatie ondersteunt door een ademhalingstechniek.

 

Banden met het verleden worden doorgeknipt en voor alle pijn en lijden die je anderen hebt aangedaan, vergeef je jezelf. Wanneer negatieve karma losgelaten wordt, bevrijd je je van lasten die je hebt meegedragen en voel je je lichter en meer in liefde.

 

De avond is van 20.00 - 21.00 uur. Er is plaats voor maximaal 10 personen per avond en vindt doorgang bij minimaal 4 personen.  

Karma loslaten

20.00 - 21.00 uur

groepsavond

 

investering € 20,- p.p.

BTW niet van toepassing

verbinden met elkaar

Wil je jezelf en elkaar beter leren kennen? Met en van elkaar leren? Een verdiepingsdag voor vriend(inn)en of familie.

 

Een verdieping naar je eigen kern en van jullie onderlinge band. Een onvergetelijke dag in liefde waar jullie energie van gaat stromen.

 

Een programma op maat met o.a. meditatie, Quantum Hypnose, beweging en Human Design.

Verdiepingsdag

10.00 - 17.00 uur

 

investering 4-5 pers. € 150,- p.p.

investering 6-8 pers. € 125,- p.p.

BTW niet van toepassing

Wil je een workshop of afwijkend traject? Informeer naar de mogelijkheden.

Gratis sessie

Elk kwartaal geef ik een sessie gratis weg. Voor iemand die hier financieel geen ruimte voor heeft of voor iemand ter introductie. Hier kun je jezelf of iemand voor aandragen*. 

* Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Vul hier jouw gegevens en de gegevens van degene die je aandraagt in met een motivatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.