Quantum Hypnose

Met Quantum Hypnose kun je met de beste en krachtigste versie van jezelf in contact komen die alle uitdagingen in je leven al overwonnen heeft en jou kan helpen of kwaliteiten kan geven. Je gaat met een intentie in een diepe ontspanning, trance oftewel hypnose. Je Hogere Zelf of Quantum Zelf laat je scènes zien met een boodschap of kan via jouw stem praten en je vragen beantwoorden.

 

Je Quantum Zelf

Quantum Wetenschap opent een deur die nooit meer dicht kan. Volgens de Quantum Wetenschap is er niet één tijdslijn, maar zijn er een oneindig aantal parallelle tijdslijnen. Daar leiden andere versies van jou, die noemen we je Quantum Zelf, variaties van jouw leven. Variaties waarin je andere vaardigheden hebt ontwikkeld, succesvoller bent, gelukkiger of financieel onafhankelijk.

 

Oneindige mogelijkheden

De deur naar oneindige mogelijkheden van het Multiversum en de krachtigste versie van jezelf wordt met Quantum Hypnose geopend. Je gaat ontdekken dat je een 5-dimensionaal onsterfelijk multidimensionaal wezen bent die zoveel meer kan dan jij je kunt voorstellen. Wat betekent het als ergens in de oneindige uitgestrektheid van tijd en ruimte er een andere jij is die jouw hartenwensen heeft gerealiseerd? Misschien denk je dat het allemaal fantasie is, maar wat als alles wat je wenst al bestaat? Wat als er een methode is om dat leven moeiteloos aan te trekken? Misschien droomde je als kind dat je danseres, piloot of arts zou worden. Wat is er van die dromen terechtgekomen? Leef je je droom? Weet je waarom je op aarde bent?

 

Wat als één van je andere variaties andere beslissingen heeft genomen en nu een leven ervaart waarnaar jij verlangt. Stel je voor dat er ergens in één van deze parallelle universa een andere jij wél haar soulmate heeft gevonden of financieel onafhankelijk is of een succesvolle auteur, topcoach of trainer is. Hoe zou je dat naar je toe kunnen trekken? Wat als ik je zou vertellen dat het niet alleen mogelijk is, maar ook heel gemakkelijk met Quantum Hypnose?

'Wat als alles wat je wenst al bestaat?'

Quantum Connection Hypnosis Technique

Quantum Connection Hypnosis Technique is een revolutionaire vorm van hypnose ontwikkeld door drs. Roy Martina. Met Quantum Connection Hypnosis Technique (QCHT) kunnen we in contact komen met onze Quantum Zelf en ons ware potentieel en zielsmissie vinden. 

Ontdekken kracht Quantum Hypnose

Roy Martina kreeg 35 jaar na zijn bijna-dood-ervaring op zijn 21e, de boodschap dat de Heilige Graal verborgen zat onder hypnose. Hij onderzocht hypnose en was er door gefascineerd. Hij heeft het vele jaren beoefend terwijl hij onderzoek bleef doen en leerde. In 2011 volgt Roy samen met zijn vrouw Joy 'per toeval' bij Dolores Cannon een workshop Quantum Healing Hypnose. Hij ontdekte dat de Heilige Graal Onze Goddelijke Vonk is. Onze Goddelijke Vonk is een oneindig goed geïnformeerd en krachtig aspect van ons waarmee contact kan worden opgenomen en kan worden gecommuniceerd. 

 

Ontwikkelen QCHT

De workshop van Dolores Cannon veranderde het leven van Roy en Joy en ze begonnen onderzoek te doen naar het onbeperkte gebied van de Quantum Wereld. Ze ontdekten dat we in staat zijn tot zoveel meer dan dat we ons kunnen voorstellen. Dat we multidimensionale wezens zijn die minder dan 10% van ons potentieel gebruiken. Roy ontwikkelde met zijn vrouw als medium en channeler Quantum Connection Hypnosis Technique (QCHT).

'Je bent tot zoveel meer in staat dan je je kunt voorstellen.'

Verschil gewone hypnose en Quantum Hypnose

Het is ondertussen overtuigend aangetoond, via duizenden sessies, dat je meerdere andere levens hebt geleefd. Daar kan je toegang toe krijgen door gewone hypnose, dit wordt regressie genoemd. Zo kun je oneindig blijven graven in het verleden en bezig zijn om correcties uit te voeren, inzichten te krijgen, te geloven dat de oorzaak in het verleden ligt, lessen leren, karma loslaten en vergeving van de mensen die je pijn hebben gedaan. Dat zijn eindeloze cirkels.

 

Dat is anders bij Quantum Hypnose. Daar kun je de oneindige variaties op dit leven waarnemen, parallel aan onze lineaire tijdlijn. Oftewel alle variaties, alle keuzes, alle mogelijkheden van je potentieel wordt al beleefd in het Quantum veld, inclusief je beste leven waarin je het gelukkigst bent, de meeste impact maakt en waar je ervaart waarom je hier bent. Met Quantum Hypnose ervaar je dat je een Goddelijk kern hebt, die de antwoorden kan geven op elke vraag die je hebt over jezelf of het leven dat je leeft.

'We zijn een spiritueel lichtwezen in een lichaam om als ziel ervaringen op te doen.' - Milan Somers

Wet van resonantie

Eén van de wetten van de Quantum Fysica is dat frequenties de blauwdruk zijn van materie en dat wij door onze frequenties te veranderen de wereld om ons heen veranderen. Met andere woorden: als jij resoneert met de frequenties van overvloed, trek je overvloed aan. Resoneer je met de frequenties van iemand die een buitengewoon liefdevolle relatie heeft, dan zal jij iets vergelijkbaars aantrekken. Aan de andere kant: als jij resoneert met frequenties van armoede, depressie, eenzaamheid en boosheid, is dát de realiteit die je creëert om je heen.

Wat kan Quantum Hypnose voor jou betekenen?

Quantum Hypnose is de snelste manier om diep in trance te gaan. Zelfs als je net begint en nog nooit gemediteerd hebt, kan je vaak in een paar sessies al heel diep gaan en contact maken met een wereld die tot dan afgesloten voor je was. Een ander voordeel van Quantum Hypnose is dat je kan ontspannen en je laat leiden door iemand die weet wat je wilt en jou ondersteunt in het vinden van oorzaken en antwoorden op jouw specifieke vragen.

 

Je treedt met Quantum Hypnose in je genie-zone: daar waar jij van nature excelleert. Waar je alles wat je wilt zijn, feitelijk al bent. Ben jij er klaar voor om het leven te leiden waarvoor jij op aarde bent gekomen? Je zielsmissie te vervullen?

Verbind je nu met je ideale toekomst. Alles wat jij wilt, is er al. Je hoeft je er alleen maar op af te stemmen. Maar hoe?

 

Met Quantum Hypnose stap je in jouw meest authentieke en krachtigste vorm. Om contact te maken met de toekomst die je voor ogen hebt. En die toekomst heden te laten worden.

 

Je Quantum Zelf kan via jouw stem communiceren en jouw vragen beantwoorden. Wil jij het ook meemaken? Meld je nu aan.

Quantum Hypnose sessie

+/- 90 minuten

live of online

investering € 150,-

BTW niet van toepassing

Verbind je nu met je ideale toekomst. Alles wat jij wilt, is er al. Je hoeft je er alleen maar op af te stemmen. Maar hoe?

 

Met de Quantum Hypnose stap je in jouw meest authentieke en krachtigste vorm. Om contact te maken met de toekomst die je voor ogen hebt. En die toekomst heden te laten worden.

 

Wil jij het ook meemaken? Meld je nu aan voor de groep sessie. Er is plaats voor maximaal 10 personen per avond en vindt doorgang bij minimaal 4 personen. 

Quantum Hypnose groep sessie

vrijdag 22 maart

inloop 9.45 uur

10.00 - 12.00 uur

investering € 50,- p.p.

BTW niet van toepassing

Quantum Hypnose aanvraagformulier

Verbind je nu met je ideale toekomst. Alles wat jij wilt, is er al. Je hoeft je er alleen maar op af te stemmen. Maar hoe? Met Quantum Hypnose stap je in jouw meest authentieke en krachtigste vorm. Om contact te maken met de toekomst die je voor ogen hebt. En die toekomst heden te laten worden. Wil jij het ook meemaken? Meld je nu aan.


Quantum Hypnose voorbereiding

Kom je een Quantum Hypnose doen? Klik dan op onderstaande link van de aparte pagina met allerlei informatie die je ter voorbereiding kunt doornemen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Rosa
7 maanden geleden

Ik heb de Quantum Hypnose als prettig en waardevol ervaren. Het heeft mij concrete handvatten opgeleverd waarmee ik aan de slag kan. Angelique creƫerde een veilige en warme setting waarbinnen dit kon plaatsvinden. Echt een aanrader!