liefZIJN tips, inspiratie & inzichten juni 2024

Gepubliceerd op 15 juni 2024 om 15:06

Hallo mooi mens,

Het jaar is al bijna halverwege. Hoe sta jij erin? Heb je het eerste half jaar nieuwe dingen geleerd over jezelf en het leven? Waar wil je je de komende 6 maanden op richten?  

 

De komende maand staan er 2 gratis webinars op de planning: 1 juli het webinar voor een fijne vakantie voor je kind met handvaten uit hun persoonlijke Human Design en 8 juli het webinar: 'Leer hoe Human Design je leven kan veranderen'. Voor beide zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan.

 

Juni is voor mij altijd een speciale maand. De maand waarin ik afscheid moest nemen van mijn zoon. Dit jaar 5 jaar geleden, precies weer op zondag, weer vaderdag. Lees erover in mijn blog. 

 

Veel leesplezier!

Lieve groet, Angelique

'Wat heb je het eerste half jaar over jezelf geleerd?'

Ik moet je al 5 jaar missen...

Weer een mijlpaal in het bestaan van Jaye. Of eigenlijk na het bestaan van mijn lieve zoon. Op zondag 16 juni is het 5 jaar geleden dat Jaye zijn laatste adem uitblies. Precies weer op zondag, weer vaderdag. Ik kan de dag bijna nog minuut voor minuut voor de geest halen vanaf de avond ervoor. 

 

Het is zaterdagavond, de meiden liggen in bed en Arna is bij me. Jaye ligt op zijn plekje in de woonkamer. Arna en ik hebben lol zoals altijd maar dat slaat om als Jaye na een spuugincident een extreem lange ademstop heeft. Arna probeert het te filmen maar door de schrik blijkt ze precies op de verkeerde momenten de knoppen te hebben ingedrukt waardoor de bank en het plafond voor en na het moment gefilmd zijn.

 

Dit kan toch niet het einde zijn?

'Waar focus je op om te laten groeien?'

Kom naar de infinity Spirituele Beurs in Sint Pancras

Zondag 23 juni 2024 sta ik op de Infinity Spirituele Beurs in Sint Pancras. De beurs biedt aan circa 25 standhouders de mogelijkheid de bezoekers te verrassen met hun vaardigheden op alle gebied.

 

Heb je behoefte aan een stukje coaching of rust en helderheid in lichaam en/of geest? Verlichting in je zwaarder geworden gedachten? Soepelheid in je spieren en gewrichten? Kom naar de Infinity Spirituele Beurs. Ik kijk er naar uit om je daar te ontmoeten.

 

Zondag 23 juni 2024

van 11.00 tot 17.00 uur

De Geist, Vinkenlaan 7, Sint Pancras

Entree: € 2,50 per persoon

Begin de dag met deze zinnen overtuigend te voelen en zeggen. Dit kan kijkend in je eigen ogen in de spiegel of met je ogen gesloten. Adem 3x diep in en uit. 

'ik houd van mijzelf en ben dankbaar voor * '

*naar eigen behoefte invullen

Met een affirmatie beïnvloed je jezelf met een positieve, versterkende gedachte om zo de dag krachtig, liefdevol en optimistisch te beginnen.

 

Je kunt de affirmatie ook als mantra uitspreken. Zing het, maak het melodieus en tover een glimlach op je gezicht.

 

Voor een optimaal resultaat herhaal je de affirmatie meerdere keren per dag.

Je kind de energie van dankbaarheid laten ervaren

Leer je kind ervaren om te verbinden met de helende en voedende energie van dankbaarheid.

 

Stel elke avond voor het slapen gaan de volgende vragen:

  • wat was er leuk?
  • wat was er minder leuk?
  • wat heb je voor iemand anders gedaan?
  • wat heeft iemand voor jou gedaan? 

 

Als je dit regelmatig doet, gaat je kind gedurende de dag op zoek naar pareltjes om 's avonds met jou te delen. 

'Wil je dat je kind zich fijn voelt tijdens de vakantie?' Human Design geeft je handvaten

Gratis webinar:
handvaten voor een fijne vakantie voor je kind met Human Design

Als ouder wil je dat je kind zich lekker voelt. Blij kind, blije ouder. De zomervakantie kan soms best een uitdaging zijn.

 

Gaat je kind goed op regelmaat of beter op go with the flow? Vaste tijd om te slapen of juist eerst alle energie op verbruiken? Welke omgeving is voedend? En hoe stroomt de energie door het lichaam.

 

Dit en nog meer ontdek je tijdens de gratis Human Design webinar: handvaten voor een fijne vakantie voor je kind met Human Design. Meld je aan en ontvang de link.

 

gratis webinar

maandag 1 juli 2024

20.00 - 21.00 uur

online

Gratis webinar:
leer hoe Human Design je leven kan veranderen

Wat hoort bij je en wat mag je loslaten om meer jezelf te zijn? Human Design geeft inzichten op vele vlakken en nodigt je uit om het experiment aan te gaan om meer jezelf te mogen zijn. 

 

Wat is Human Design en wat kan het voor jou betekenen? Ontdek het tijdens het gratis Human Design webinar. Meld je aan om je plekje veilig te stellen.

 

Wil je vooraf je persoonlijke Human Design grafiek en type wilt ontvangen? Vermeld je geboortedatum, -tijd en -plaats bij de aanmelding.

 

gratis webinar

maandag 8 juli 2024

19.00 - 20.30 uur

online

'Human Design: de schatten van het DNA van de ziel'

Wil je meer weten over liefZIJN, over wat ik voor je kan betekenen of over mij?
Kijk op liefZIJNcoaching.nl.

Gratis liefZIJN levenswiel

Wil je vaker de liefZIJN tips, inspiratie en inzichten ontvangen? Meld je aan en ontvang gratis het liefZIJN levenswiel. Zo krijg je inzicht in hoe jij je huidige leven beoordeelt. 

Afmelden

Wil je de liefZIJN tips, inspiratie en inzichten niet meer ontvangen? Meld je af via onderstaand formulier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.