De reis naar liefZIJN

Gepubliceerd op 12 december 2022 om 12:00

Na jarenlang grenzen over te zijn gegaan op werk, vijf zwangerschappen, de intensieve zorg en het overlijden van mijn zoon was ik leeg en uitgeblust. Het verbaasde niemand dat ik in een burnout terecht kwam. Het was meer het wachten op wanneer. Toch kan ik niet anders zeggen dan dat ik dankbaar ben, dat het is gebeurd. Het heeft me op mijn pad gebracht. Ik ben weer in verbinding gekomen met mijn kern en heb mijn missie gevonden. 

Energie stroomt weer

Na mijn burnout is mijn energie letterlijk weer gaan stromen toen ik in aanraking kwam met Human Design. Het heeft mij zoveel inzichten gegeven en was de doorstart van mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn zielsmissie zei mij toen nog niet zoveel: 'anderen helpen verbinding te maken en zich in harmonie te voelen door de gebeurtenissen uit mijn verleden te integreren om een verhelderend beeld te geven op het heden'. Ik had nog een hele weg te gaan, maar was al blij dat ik een pad zag. Ik was uit de woestijn op een pad terecht gekomen. Een lang pad, mijn pad, ook al wist ik nog niet waar die uit zou komen. 

'Ik zat in de woestijn en voelde me verloren'

Ongelimiteerde honger naar wijsheden

De energie die Human Design mij gegeven heeft, gun ik iedereen. Ik ging mijn interesses steeds dieper bestuderen en luisterde tijdens het wandelen vele podcasts. Een periode van ongelimiteerde honger naar inzichten om mij persoonlijk te ontwikkelen en bij mijn innerlijke wijsheid te komen.

 

Van Human Design heb ik geleerd dat je de energie moet volgen. Bij de keuzes die ik maakte, heb ik de afweging gemaakt of ik er van 'aan' ging. Zo kwam ik bij Transformatief Coachen en QCHT (Quantum Connection Hypnose Technique) terecht om mij verder op te leiden. Ik leerde daar vaardigheden en technieken om via het onderbewustzijn bij antwoorden te komen. Niet alleen voor zelfinzicht maar ook om anderen te begeleiden en coachen.

Inzicht en bewustwording

Het begint bij inzicht en bewustwording. Ik heb mijzelf heel veel vragen gesteld. Wat belemmert me om dingen te doen waarvan ik voel dat ze bij me horen? Hoe kom ik weer in contact met mijn gevoel en met mijn lijf, met mijn pure zelf? Welke beschermingsmechanismen heb ik gemaakt om mij door alle tijden heen rechtop te houden?

 

Het voelt heel naakt om mijzelf af te pellen maar gek genoeg maakt het me ook sterk. Ik ontdek steeds meer over mijn authentieke zelf. Wat zijn mijn krachten, kwaliteiten en drijfveren? Mijn patronen die ik heb ontwikkeld en dat ik die kan doorbreken.

'Sprakeloos hoe mijn dochter mij tekende'

Tekening van mijn oudste dochter

Mijn 12-jarige dochter Zaila tekende mij terwijl ik weg van huis was voor opleiding. Het inspireerde mij en opende mijn ogen: mijn houding richting de zon. Ongelooflijk dat zij mij zo tekende: "ik wilde je tekenen en liet me leiden." Het was voor mij één van de puzzelstukjes tijdens mijn reis. 

Ingang naar mijn innerlijke wereld

Een groot kwartje viel toen Drs. Roy Martina zei: "met de personen die je het meest pijn doen, heb jij afspraken gemaakt om je lessen op aarde te leren." Ik ben gaan kijken welke personen en situaties mij raken en prikkelen. Het geeft een hele andere dimensie als een trigger ineens een kans is op inzicht. Wat mag ik leren?

 

De ingang naar mijn innerlijke wereld. Je bekijkt en ervaart je omgeving door je eigen bril. Toen ik mijn filter aanpaste, veranderde mijn omgeving. Ik ben dankbaar voor de spiegel die mijn omgeving mij voor houdt, zodat ik kan zien wat er in mij speelt.

Mijn missie

Langzaam werd mijn doel in het leven steeds helderder. Mijn zielsmissie die ik gelezen had tijdens het bestuderen van mijn Human Design, kon ik ineens begrijpen en voelen. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar en nu is de tijd om mijn zielsmissie te volgen. 'Anderen helpen verbinding te maken en zich in harmonie te voelen door de gebeurtenissen uit mijn verleden te integreren om een verhelderend beeld te geven op het heden'. Het is de kapstok waar ik alle dingen die ik doe aan ophang. Ben jij op zoek naar jouw missie? Wat is jouw doel hier op aarde en hoe jij de energie het beste voor je kan laten werken?  

'Ik begeleid je graag als je ook vastgelopen bent in het leven of op zoek bent naar verdieping en bestemming'

De geboorte van liefZIJN

Tijdens mijn innerlijke reis kwamen twee sleutelwoorden steeds naar voren: liefde en ZIJN. Lief zijn voor jezelf, lief voor anderen. Liefde is belangrijk voor eigenwaarde, zelfvertrouwen en zelfliefde. ZIJN als in je bestemming: wat kom ik hier op aarde doen? Wie ben ik echt? Hoe sta ik in mijn kracht? Hoe kan ik helemaal puur mijzelf zijn? Wat heb ik te bieden? Wat zit er allemaal in mij? Hoe leef ik mijn potentieel?

 

In liefZIJN komen mijn sleutelwoorden samen. 12.12.2022 om 12.00 uur heb ik liefZIJN vastgelegd bij de KvK. Een mijlpaal en startschot tegelijkertijd. De dag waarnaar ik lang heb uitgekeken. Zin om liefde en kracht te verspreiden vanuit liefZIJN. Jou begeleiden als je ook vastgelopen bent in het leven of op zoek bent naar verdieping en je bestemming. Op ontdekkingstocht naar de antwoorden op je vragen in jezelf. Ik gebruik daar verschillende technieken voor vanuit Transformatief Coachen, QCHT (Quantum Connection Hypnose Technique), Human Design en mijn eigen levenservaring.

Dankbaar

In mijn reis heb ik vele inspirerende mensen ontmoet. Het is zo mooi om te ervaren dat als je in verbinding staat met jezelf, mensen en situaties op je pad komen die je verder helpen op je reis. Niet alleen de trainers zoals Robert Bridgeman, Roy Martina en Milan Somers, maar vooral ook familie, vrienden en onverwachte passanten. Ik dank iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan de reis naar liefZIJN.

'Dankbaar voor de liefde om mij heen'

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.