Hoe gaat dat een Quantum Hypnose sessie?

Gepubliceerd op 25 april 2023 om 15:51

Die vraag krijg ik regelmatig. 

 

Kort gezegd ga je met een intentie op innerlijke reis in een diepe ontspanning, trance oftewel hypnose. Je Hogere Zelf of Quantum Zelf laat je scènes zien met een boodschap om je inzichten te geven of kan via jouw stem praten en je vragen beantwoorden.  

Een praktijkvoorbeeld

Laatst had een klant een heel specifieke hulpvraag: ik wil een boek schrijven. We zijn een Quantum reis gaan maken naar de versie van haar die een ster is in het schrijven van boeken. Een hele bijzondere, praktische en inspirerende reis.

 

Het doel van de sessie was vaardigheden ‘downloaden’ om een boek te schrijven dus dat hebben we meegenomen in de intentie. Tijdens de sessie zijn we naar meerdere momenten gegaan om inzichten te verkrijgen en schrijvers vaardigheden te downloaden. 

 

In de eerste scène die haar Quantum Zelf haar wilde laten zien, kwam ze uit in een schrijvershuisje. Op weg naar 1 jaar in de toekomst kreeg ze tijdens de 12 maanden stappen allerlei praktische tips. 

 

Ten slotte ging ze naar het begin van haar huidige leven. Tijdens alle momenten kreeg ze scènes te zien waar ze veel inzichten uit haalde en zijn de vaardigheden voor het schrijven van een boek bekrachtigd. 

De resultaten

Nog geen week na de sessie gaf ze aan dat ze het al merkte tijdens het schrijven van een belangrijke recensie. Haar eigen tekst en het gemak waarmee het ging verraste haar. Haar schrijvershuisje is geboekt en ze kijkt uit naar het schrijven van haar boek. 

 

Ik ben blij dat ik haar mocht begeleiden tijdens deze mooie, inspirerende en bekrachtigde Quantum Hypnose sessie. Heel benieuwd om het resultaat in de vorm van haar eigen boek te zien. 

'Je bent tot zoveel meer in staat dan je kunt voorstellen.'

Alles is mogelijk

Met Quantum Hypnose leg je contact met de versie van jou die alles wat je wilt bereiken, al bereikt heeft. Je downloadt als het ware de toekomstige versie van jezelf die je graag wilt zijn en manifesteert zo jouw ideale leven. 

 

Je kunt je ook verbinden met de beste en krachtigste versie van jezelf die alle uitdagingen in je leven al overwonnen heeft en jou kan helpen of kwaliteiten kan geven. 

Hoe ziet een Quantum Hypnose sessie er uit?

Een Quantum Hypnose sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Na een gesprek zetten we een passende intentie voor de sessie. Met behulp van visualisatie ga je op een prettige en veilige manier op een innerlijke reis. 

 

Je gaat van de derde dimensie (bewustzijn in de materiële wereld van dualiteit en lineaire tijd (verleden, heden, toekomst)) naar de vijfde dimensie waarin geen tijd en plaats bestaat en waar je komt in het veld van oneindige mogelijkheden.

 

Als er veel blokkades, angsten of andere sabotage mechanismen zijn, werken we daar eerst aan om de weg vrij(er) te maken voor de Quantum Hypnose.

'Vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigen voorgoed vaarwel zeggen.'

Sabotage mechanismen

Je kent het wel. Je weet heel goed wat je wilt maar je sabotage mechanismen zijn hardnekkig en blijven op de een of andere manier terugkomen. In Quantum Hypnose combineer je 2 intelligenties: je onderbewustzijn en het Quantum Veld. Vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigingen zeg je voorgoed vaarwel.

Wat kan Quantum Hypnose je brengen?

De Quantum Hypnose sessie kan zorgen voor inzichten, heling, downloaden van vaardigheden, herprogrammeren van overtuigingen, antwoorden op je vragen en zo verder. 

 

De informatie die naar voren komt is altijd passend voor jou op dat moment, er wordt nooit iets getoond wat je niet aankunt, het onderbewuste is er altijd voor jou om je verder te helpen. 

 

Benieuwd wat Quantum Hypnose jou kan brengen? Ik neem je graag mee op Quantum reis. 

'Alles wat je wilt, is er al. Je hoeft je er alleen nog maar mee te verbinden.'

Wil je meer? Op mijn inspiratiepagina staan blogs, meditaties, tips en (test en ervaar) opdrachten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.